Televizija Pirot

Pirot – od “proklete avlije” do grada za primer

Gostujući u emisiji “Oni kažu”, autora Vladimira Veljkovića, na TV Pirot, gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić kazao je da je zahvaljujući naporima lokalnih vlasti Pirot, od “proklete avlije”, kako je Pirot svojevremeno prilikom svoje posete opisao pokojni premijer Zoran Đinđić, postao grad koji raste i napreduje, gde redovno dolaze ambasadori, strane poslovne delegacije, gde se stalno investira i u svakom pogledu predstavlja primer dobre prakse. To su potvrdile brojne delegacije stranih ambasada, brojni ministri kao i svi koji dolaze u naš grad. Pogledajte celu emisiju.

Slične vesti

4 Comments

  1. Pirot je stvarno lep grad I zivi se nesto bolje nego u drugim gradovima juga,ponajvise zahvaljujuci “Tigru” I braci Bugarima Koji Nas “okupiraju”svakog vikenda I ostave lepe pare jer kupuju sve I svasta. Naravno mi ko I svi Srbi, kupujemo najjeftiniji ajvar i med u prodavnici pa im prodajemo kao domaci,nigde dunje u pirotskom kraju a dunjevace prepun pijac jer Bugari samo nju traze. Na stranu sto smo pokvareni,vazno da nam ostavljaju pare,kad je Srbin brinuo za ugled svog grada I zemlje.

    1. Pirot i nije baš nešto posebno lep, ali za mene, koji živi “preko” a Piroćanac je, je najlepši grad na svetu i uvek mi je u srcu

    2. U pravu ste, ali eto i turisti ukapiraše da ih našinci varaju i kradu, pa ih je sve manje kod nas. Zaobilaze nas u širokom luku, a verovatno ni novi neće doći jer smo na lošem glasu. Nikako da se ljudi nauče da “ko hoće veće izgubi iz vreće!”

Leave a Reply

Pročitajte i:
Close
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker