Kultura

Pirot još jednom potvrdio epitet grada teatra – tražila se karta više za Reviju malih formi

Grad Pirot, odnosno Narodno pozorište veoma uspešno je organizovalo Reviju malih formi u okviru koje su se publici predstavili izuzetni glumci, a poslednje večeri festivala, uz ovacije, glumci pirotskog teatra izveli su veoma popularan komad “Nemam da  platim i neću da platim”, u režiji Miloša Jagodića. 

Dvanaesta po redu Revija malih formi, po oceni direktora Narodnog pozorišta Gradimira Filipovića, protekla je veoma uspešno uprkos izazovima koji se tiču epidemiološke situacije.

-I prošle godine smo imali sličnih problema takođe zbog epidemije, ove godine smo malo i pomerili termin kako bi sve uklopili s obzirom da je bilo glumaca koji su bili oboleli od kovida. Uspeli smo da održimo Reviju što je vrlo važno zbog kontinuiteta. Publika je očigledno bila zadovoljna onim što je videla a i mi kao organizatori nemamo razloga da budemo nezadovoljni-kazao je direktor Filipović.

Publici se večeras predstavio domaći teatar komadom “Nemam da platim i neću da platim”, kojim će gostovati i u Dimitrovgradu na Balkan teatar festu.

foto Aleksandar Ćirić

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker