Lokalna samouprava

Pirot dobija prvi ritejl park. Tropiko i Edita na svečanom otvaranju PULS SHOPPING PARK-a

Pirot će 16. septembra dobiti prvi ritejl park – PULS SHOPPING PARK i tako se pridružiti gradovima u Srbiji koji svojim građanima nude posebno iskustvo kupovine u tržnom centru na otvorenom. Povodom otvaranja domaćini su spremili bogat muzički program uz nastupe mladih youtubera Tome Milovanovića i Mateje Vukašinovića, a potom Edite Aradinović (19h) i Tropiko benda (20.30h) Za dobru atmosferu pobrinuće se voditelji zabavnog programa i ceremonije otvaranja Marija Kilibarda i Inspektor Blaža.

Investitor Boban Mijalković kaže da je otvaranje ritejl parka od velikog značaja za Pirot i okolinu. „Kada smo počeli sa izgradnjom prvih objekata na ovom prostoru nismo znali šta da očekujemo. Međutim, otvaranjem objekta Lidl u blizini dalo je pravu perspektivu celog ovog projekta.

Tako se u hodu nametala priča o otvaranju ritejl parka, koji će biti pandam onom u Nišu. Da je projekat pravi, potvrdili su poznati brendovi koji će imati svoje lokale u PULS SHOPPING PARK-u – Lili drogerije, DM, Waikiki, JYSK, Sinsay, Sport Vision, N-sport… i još mnogo drugih”, istakao je Mijalković.

Program

17.30                Nastup youtubera – Toma Milovanović i Mateja Vukašinović

18.30                Svečano presecanje vrpce

19.00                Edita Aradinović

20.30                Tropiko bend

 

Organizatori pozivaju građane da se pridržavaju epidemioloških mera, uz napomenu da su tržni centri na otvorenom, poput ovog u Pirotu, veći deo vremena radili u skladu sa propisanim merama.

PULS SHOPPING PARK obuhvata prodajni prostor od oko 8.000 kvadratnih metara na kojem će biti odlična ponuda poznatih domaćih i internacionalih brendova. Za posetioce je obezbeđeno više od 100 parking mesta.

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker