Ostale vesti

Pirot dobija moderno opremljenu medicinsku dijagnostiku, uskoro počinju sa radom DevaMed dijagnostika i DevaMed hirurgija

Uskoro će u Pirotu početi sa radom DevaMed hirurgija i DevaMed dijagnostika u novoizgrađenom objektu u bulevaru Ćirila i Metodija bb, saopštavaju iz Ugovorne okružne komore Pirot.

U prvoj fazi u objektu će biti dijagnostika koja uključuje savremenu laboratoriju, internu medicinu sa najsavremenijim kardiološkim kabinetom kao i radiologiju sa najnovijom generacijom Magnetne rezonance proizvođača Simens. Napominjemo da je poliklinika opremljena najsavremenijim ultrazvučnim aparatima GE u oblasti kardiologije , ginekologije sa 4 d sondama i radiologije. U sklopu DevaMed hirurgije biće opremljena hirurška sala sa aparatima za opštu anesteziju za sve dnevne hirurške intervencije kao i ginekologija sa 3 ordinacije i operacionom salom za ginekološke intervencije. U objektu će se u prvo vreme pružati sve medicinske dnevne usluge a u drugoj fazi biće otvorena specijalna hirurška bolnica sa ležećim pacijentima.

Tim povodom, u četvrtak 23. decembra u 10h u prostorijama Ugovorne okružne privredne komore Pirot biće potpisan Ugovor o isporuci, montaži i puštanju u rad magnetne rezonance MR Sempra između Deva Med Group doo Pirot i Siemens Healthcare d.o.o. Beograd.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker