Najlepše iz Pirota

Piroćanke su zaista najlepše. Sanja Janković najbolji dokaz. Predstavljaće Pirot i Srbiju na svetskom takmičenju

Naša sugrađanka Sanja Janković uzburkala je svojom pojavom domaću modnu scenu, a uskoro će verovatno i svetsku, jer će predstavljati svoj rodni grad i Srbiju na Diva international – svetskom takmičenju u lepoti koje se održava krajem oktobra u Kuala Lumpuru. 

-Potrudiću se da na najbolji mogući način naš kraj, našu tradiciju, našu Srbiju. Očekujem da upoznam ljude iz vrha svetske mode. Na nacionalnom takmičenju sam ušla u dvadeset devojaka koje su bile najbolje rangirane. Bord direktora je odlučio da upravo ja predstavljam Srbiju, naravno i Pirot na “Miss tourism international” takmičenju koje se održava u Kuala Lumpuru-kaže Sanja za Pirotske vesti.

Marina Đ0rđević, nacionalni direktor Miss tourism international za Srbiju kazala je Pirotskim vestima da je Sanja Janković potencijala Diva turizma na svetskom nivou.

-Sanja putuje 22. oktobra i ostaje do 9. novembra u Kuala Lumpuru, predstaviše turističku destinaciju Pirot i sve znamenitosti i kulturno istorijske događaje iz ovog kraja. Biće promovisan i troipominutni spot Pirota a sama Sanja, koja će biti ambasador turizma Srbije doneće veliku popularnost ovom divnom gradu i divnoj zemlji. Naše devojke su najlepše u svetu, a moja očekivanja su da Sanja uđe makar u prve tri na svetu-kazala je Đorđevićeva za Pirotske vesti.

U ćilim-kaputu ispred Ajfelovog tornja 

Iako u svojoj karijeri ima značajne uspehe i momente kojima se može pohvaliti, Sanja kaže da je najponosnija bila kada se nakon modne revije u Parizu, kreatorke Silvane Tošić, slikala u ćilim-kaputu ispred Ajfelovog tornja.

-To je bio zaista vrhunac moje dosadašnje karijere, tada sam stvarno bila najponosnija na ono što radim-kaže Jankovićeva.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker