Gradska hronika

Piroćanka u spotu Nataše Bekvalac

Prelepa Piroćanka Miljana Lepojev, pojaviće se u najnovijem spotu Nataše Bekvalac čije je snimanje završeno ovih dana, a premijera se očekuje krajem septembra.

miljana lepojev sa natašom bekvalac

Miljanu je za svoj spot odbrala lično Nataša Bekvalac, s obzirom da je Miljana jedna od manekenki poznate domaće modne agencije “Fox”.

Kako je Miljana kazala Pirotskim vestima, iako naporno, snimanje spota u beogradskom hotelu “Metropol” je bilo izvanredno iskustvo za nju.

-Snimali smo nekoliko sati u “Metropolu” i mogu da kažem da sam zaista počastvovana što sam od velikog broja manekenki  baš ja izabrana da budem “deo” novog spota Nataše Bekvalac. Iskustvo je zaista fantastično, a posebno me oduševila Nataša koja se prema meni ophodila kao prema svojoj drugarici, kao da se znamo mnogo godina. Zaista sam oduševljena-kaže Miljana za Pirotske vesti.

Miljana Lepojev (1)
Miljana Lepojev na fotografiji Martina Nešića

Miljana je inače svoju premijeru u medijima imala upravo u Pirotskim vestima, i to zahvaljujući fotografu koji je i otkrio Miljanin veliki potencijal, Martinu Nešiću.

-Čim sam upoznao Miljanu uvideo sam da poseduje ogroman potencijal, jer osim lepote, Miljana poseduje i šarm i harizmu, ali i neverovatan osmeh, tako da verujem da uskoro Miljanu možemo da očekujemo i u projektima i na modnim pistama van naše zemlje, što joj najiskrenije i želim-kaže Nešić za Pirotske vesti.

Miljana Lepojev (3)
Miljana Lepojev-foto Martin Nešić

Slične vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker