Najlepše iz Pirota

Piroćanka Sanja Janković dobila prestižno priznanje iz sveta mode

Izuzetno perspektivna mlada pirotska manekenka Sanja Janković na kastingu održanom u Beogradu izabrana je za Divu Južne Srbije i biće u konkurenciji za priznanje “Diva Tourism Serbia”.

-Na jednom od kastinga u Beogradu, u organizaciji gospodje Marine Djordjević , direktorke udruženja Diva Turizma, odabrana sam za Divu Južne Srbije, samim tim i za finalistkinju Diva Tourism Serbia. Selekcija za finale jos uvek nije bila, medjutim zbog mog velikog modnog iskustva, obrazovanja i akademskog vaspitanja, odabrana sam za finalistkinju Diva Tourism Serbia. Moja je želja da kao Diva Turizma Južne Srbije, predstavim svoj grad Pirot i okolinu, sve njegove lepote, kulturno-istorijske znamenitosti, prirodne lepote, turističke destinacije, naše gastronomske specijalitete, naš ćilim, naš sport, naše ljude, naš GRAD. Čast mi je sto imam ovu priliku i nadam se da cu predstaviti naš grad u najlepšem mogućem svetlu. Naravno pozivam sve zainteresovane devojke sa iskustvom u modelingu da se prijave i ukljuce u ovaj divan dogadjaj-kazala je Jankovićeva Pirotskim vestima.

Diva Tourism Serbia Diva Tourism Serbia je kontinuirana aktivnost koja se održava jednom godišnje, kao kulturno nacionalna manifestacija koja promoviše raznolike srpske turističke destinacije, sve lepote Srbije. Dogadjaj je autentičan kao poseban oblik promocije srpskog turizma na medjunarodnoj i svetskoj sceni turističkih proizvoda. Kao takav pripada razvoju javnih, zabavno-rekreativnih sadržaja u okviru naše zemlje.

autor fotografija Igor Đorđević

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker