ITReportaža

Piroćanka Jana Antić pokrenula startap “EasyPass” – platformu koja omogućava zakazivanje privatnih časova iz svih predmeta

Samo u prvih mesec dana na registrovalo se preko 400 profesora, trenutno ih ima preko 1200

Sa svega 25 godina, naša sugrađanka Jana Antić, diplomirani ekonomista, trenutno na master studijama na Fakultetu Organizacionih nauka u saradnji sa MiddleSex Univerzitetom iz Londona na kome usavršava svoje znanje u oblasti Internacionalnog biznisa pokrenula je svoj startup – platformu “EasyPass” pomoću koje na jednom mestu mogu da se zakažu privatni časovi iz svih predmeta, izaberu profesori sa najboljim rejtingom, iz zemlje i inostranstva.

jana antić, startup easypass
Jana Antić

-EasyPass je platforma koja vam omogućava lako i jednostavno zakazivanje privatnih časova.  Ukoliko zelite da zakazete privatni cas iz bilo koje oblasti lako dodjete do profesora, i ukoliko ste profesor ili dovoljno kompetentni i želite da drzite privatne casove možete jednostavno kreirati profil na platformi omogućiti da veliki broj đaka dođe do vas i tako dodatno zaradite-kaže Jana za Pirotske vesti i dodaje da je sa još jednom koleginicom sa fakulteta, Marijanom Jovanović iz Kruševca, uvidela  da veliki broj studenata baš kao i učenika osnovnih i srednjih škola pribegava privatnim časovima kako bi sto lakše savladali gradivo.

startup easy pass
Startup EasyPass

-Nije bilo lako pronaći dobrog profesora, stalno neko raspitivanje, traženje broja telefona na Facebook grupama i u oglasima. To smo sve želele da prenesemo na jednu digitalnu platformu koja ce unaprediti i poboljšati taj proces. Kako bi sve to bilo moguce pronašle smo i trećeg člana, Mladena Terzića, studenta ETF-a. On je zadužen za tehničku podršku, da sve funkcionise kako treba i da bude moguce spajanje dve strane u samo par klikova. Platforma je pokrenuta krajem marta meseca ove godine.Kako su sve obrazovne ustanove bile zatvorene, online nastava i ispiti su se održavali pa smo tu naišli na povećan broj potražnje za privatnim časovima i možemo da se pohvalimo da već sada imamo preko 1200 registrovanih profesora-kaže Antićeva.

Rade na novoj verziji sajta koja će biti mnogo naprednija

Kao i u svakom biznisu, posebno u slučaju vođenja biznisa na internetu, gde se stvari menjaju na dnevnom nivou, neophodno je boriti se sa brojnim izazovima.

-Kako smo mi potpuno novi u ovome, nailazimo na puno izazova. Apsolutno sve radimo i finansiramo sami. Priliku vidimo i nakon pandemije i ne samo za školske predmete, već smatramo da učenje jezika, programiranja ili bilo koje druge veštine  uz individualni pristup će uvek biti traženi. Trudimo se da konstantno radimo na poboljšanju sajta ali i da ostane veran ovoj formi da bude jednostavan i lak za snalaženje. Trenutno radimo na novoj verziji sajta koja će biti mnogo modernija, sa još preciznijim filterima za pretragu, booking-om i rasporedom zakazanih časova na profilu profesora kao i redovnim edukativnim sadržajem. Posetite sajt i zakažite čas začas! – poručuje Jana.

autor fotografija – Lenka Pavlović

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker