Kultura

Piroćanci uživali u druženju sa Vesnom Dedić

Na XXI Salonu knjige i grafike ljubitelji lepe reči, pored kupovine i razgledanja knjiga, mogu da se druže i sa piscima, pa su tako večeras Piroćanci imali priliku da razgovaraju sa Vesnom Dedić, televizijskom novinarkom i spisateljicom. Moderator je bio novinar i glavni i odgovorni urednik TV Pirot Vladimir Veljković.

Pre osam godina, kada je bila u Pirotu, čitalačkoj publici je mogla da ponudi tri romana, a danas ima 11 objavljenih romana. Svojim čitaocima večeras je govorila o ,,ženskom peru” i odgovornosti koju ono nosi, o ženskim istorijskim ličnostima u njenim romanima, o večitoj inspiraciji za pisanje – ljubavi.

 

 

– Ovo je večeras druženje sa mojim čitateljkama. Vidim da ima i poneki muškarac, što je retko na mojim promocijama. Pirotski sajam knjiga je lep. Ovde sam se susrela i sa programom svojih kolega izdavača sa kojima se kao vlasnik izdavačke kuće družim na beogradskom sajmu knjiga. Lep je put sada Beograd – Pirot i ne postoji razlog da ubuduće čekam osam godina da dođem – rekla je Vesna Dedić.

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker