Sport

Piroćanci prvaci turnira u malom fudbalu “Dimitrovgrad 2016”

Ekipa Pirota osvojila je titulu na tradicionalnom turniru u malom fudbalu „Dimitrovgrad 2016“ u kategoriji pozivnih ekipa. Fudbaleri  “Stovarišta Stojanović” savladali su u finalu prošlogodišnje prvake, ekipu “Hotel Sax Balkan”, rezultatom 4:1. Nikola Stanković iz pobedničke ekipe proglašen je za najboljeg igrača turnira, dok je Nend Veljković, igrač drugoplasirane ekipe nagrađen kao najbolji strelac. turnir dimitrovgrad

Piroćanci su se takmičili u kategoriji ekipa po pozivu protiv ekipa iz Niša – “Hotel Sax Balkan”, “Evrogas”, “Kafana Magurac”, ekipe “Vavilon” iz Bele Palanke i “Fiesta Matlex” iz Dimitrovgrada. U plej-of ušli su kao druga ekipa na tabeli. U polufinalu pobedili su tesnim rezultatom 3:2 ekipu “Evrogasa”, koja je prošle godine osvojila drugo mesto. Tako su se prvi put za pet godina takmičenja na ovom turniru plasirali u finale.  “Hotel Sax Balkan” je u finalni okršaj protiv Piroćanaca ušao pobedivši “Kafanu Magurac” posle izvođenja penala.

Piroćanci su kući doneli pehar, diplomu i novčanu nagradu u iznosu od 260 000 dinara.

dimitrovgrad turnir01

Nikola Stanković, najbolji igrač turnira, kaže da su zadovoljni postignutim uspehom na ovom turniru.

– Uspeli smo da osvojimo prvo mesto, što je od velikog značaja za naš tim. Pohvalio bih organizatore turnira, kao i sve ostale ekipe koje su podigle kvalitet ovog takmičenja. Nagrada za najboljeg igrača za mene predstavlja veliko priznanje – kaže Stanković.

Sastav tima: Žarko Mančić, Dušan Krstić, Miloš Pejčić, Nikola Stanković, Jovan Stanković, Marjan Đorđević, Slobodan Ristić, Marko Kostić, Miloš Stoiljković, Bojan Kostić.

Fudbaleri su se na tradicionalnom 53. međunarodnom turniru u malom fudbalu „Dimitrovgrad 2016“ takmičili u kategoijama mlađih i starijih pionira, tradicionalnih i pozivnih ekipa.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/ca77f177-fd69-11ee-96b8-cabfa2a5a2de