Sport

Piroćanac pojačao Vranjance. Željku Dimitrovu zbog Korona virusa propao transfer u Kinu. Vraća se “starom jatu”

Nekadašnji golgeter Radničkog Željko Dimitrov pojačao je redove ekipe prvoligaša Dinama iz Vranja. Dimitrov je nameravao da svoju karijeru nastavi u Kini, ali se zbog dobro poznate aktuelne situacije u najmnogoljudnijoj zemlji sveta, odlučio da karijeru ipak nastavi u Srbiji, i to u Vranju, gde je dobro poznat ljubiteljima fudbala jer je boje Dinama bratio već u dva navrata.

-Već sam bio ugovorio saradnju sa kineskim timom, ali zbog epidemije sam odustao ipak i odlučio da se vratim u Srbiju. U Dinamu sam treći put, zadnji put sam igrao dok je ova ekipa bila u Super ligi i za ovaj klub i grad me vežu lepe uspomene, pa se nadam da će i ovoga puta saradnja biti veoma uspešna kao i do sada-kazao je Dimitrov Pirotskim vestima.

zaljko dimitrov pirot radnicki

Zbog Korona virusa propao transfer u kinesku drugu ligu

Dimitrov je praktično bio pred potpisom ugovora za izuzetno kvalitetnu ekipu Šensi Čajnjang, ali je Korona virus stopirao sve.

-Ljudi iz kluba su ponudili odlične uslove koje sam prihvatio, međutim zbog epidemije je sve stopirano. Stranci koji igraju u Kini su poslati kućama, odloženo je prvenstvo, pripreme, praktično je sve stalo i to je glavni razlog zašto sam odlučio da se vratim u “staro jato”-kaže Dimitrov za Pirotske vesti.

Dimitrov je ponikao u Radničkom, igrao je zatim i u OFK Beogradu, Surdulici kao i na Islandu – 2016. godine.

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker