Sport

Petlići Belih igrali sa CSKA u Sofiji

Popunjavajući prazninu, a koja je nastala posle ranog završetka jesenjeg dela prvenstva u drugoj ligi RIS-e, petlići belih (2007), kao i mlađi petlići (2008) u organizaciji roditelja i matičnog kluba bili su prošlog vikenda gosti svojih vršnjaka iz proslavljenog sofijskog fudbalskog kluba CSK, sa kojima su odigrali dve zanimljive i poučne utakmice.

Bilo je ovo jedno lepo gostovanje i još bolje iskustvo, ne samo za decu, nego i za sve nas iz iz njihive pratnje – kazao nam je Bratislav Mitrović, trener ovih dečaka belih.
-Izgubili smo obe utakmice, (2007 – 4:2 /2008 – 6:1) ali rezultat i nije bio toliko bitan, koliko jeste ambijent i veštačka podloga na kojoj smo igrali. Za nas je to bilo nešto novo, nešto sa čime se mi dosad nismo sretali i to je svakako uticalo i na decu i na postignute rezultate. Ako tome dodam i podatak, da ova deca iz CSKA igraju na turnirima širom Evrope, da su se nedavno vratili sa jednog takvog turnira u Barseloni, da naredne nedelje igraju u Beogradu sa Partizanom, onda ja i pored izgubljenih utakmica moram da kažem da sam zadovoljan našim izdanjem i iskustvom, koje nam je ovo gostovanje u Sofiji donelo.
Roditelji su izrazili želju da iskoriste ovo lepo vreme i da zato do zimske pauze treba očekivati odigravanje još neke utakmice petlića belih-kaže Mitrović.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker