Sport

Permanentan rad FŠ “Libero” tokom cele godine

Dečaci Fudbalske škole “Libero” iz Pirota, 2014. 2015. i 2016. godišta, juče, 19. januara, sastali su se sa svojim vršnjacima OFK “Budućnost” u Sportskom centru u Popovcu. Kako nam je rekao, trener i vlasnik Škole “Libero”, Miloš Nikolić odigrane su kvalitetne utakmice. Mladi fudbaleri 2015. godišta iz Pirota zabeležili su pobedu, dok su ostale dve selekcije poražene minimalnim rezultatima.

Nikolić kaže da je veliki broj roditelja iz Niša i Pirota prisustvovao mečevima fudbalskih nada što je samu atmosferu učinilo vrlo prijatnom i zanimljivom.

“Roditelji su uživali u lepim akcijama i golovima mališana. Vrlo je važno u ovom uzrastu da deca imaju takve susrete, da igraju, da se druže i sigurno je da ćemo nastaviti saradnju sa Klubom iz Popovca. Domaćinu zahvaljujem na izuzetnom gostoprimstvu, fer i korektnoj igri, a naša Škola nastavlja sa svojim planiranim aktivnostima. Već sutra, subota 21. januar, u festivalskom delu Mini – maksi fudbalske lige u Hali “Kej” nastupićemo sa generacijom 2011. 2012. i 2013. godišta” – rekao je Nikolić.

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker