Sport

Perišić: Pobeda protiv Dubočice je sportska afirmacija za nas, očekujem maksimalan pristup igri

U poslednjem kolu prvenstva Prve lige Srbije u fudbalu Radnički se sastaje sutra u Pirotu sa starim rivalom, leskovačkom Dubočicom. S obzirom da se još uvek samo nagađa o epilogu prvenstva, u smislu eventualne reorganizacije, obe ekipe nastojaće da daju sve od sebe i izbore povoljan rezultat. Raspoloženje u taboru “Belih” je veoma dobro i treba očekivati da fudbaleri Radničkog, u samoj završnici, pokažu i dokažu svoj kvalitet, kao što je to bilo u Pančevu prošle subote.

U današnjem obraćanju novinarima, šef struke Radničkog, Dragan Perišić, izjavio je, pored ostalog, da kod svih u Klubu postoji želja da se prvenstvo završi pozitivnom energijom i pobedom.

“Svi mi želimo da pobedimo, jer uvek se pamti ta poslednja utakmica. Pobeda u Pančevu mi je veoma draga s obzirom da smo se za nju spremali cele nedelje. Fudbaleri su, zaista, ispoštovali svaki naš dogovor i rezultat je došao kao proizvod svega toga. Moram da napomenem da je utakmica bila sjajna, kao i ceo ambijent. Uspeli smo, napokon, da i mi damo gol u 89. minutu. Želimo da sutra pobedimo, da se završi prvenstvo pozitivnom energijom i da vidimo šta će biti dalje. Cela sezona nije bila nimalo laka. Bio je to veliki pritisak za igrače, jer mi nemamo mnogo iskusnih igrača koji ne gledaju tabelu nego idu od utakmice u utakmicu”

U sutrašnjem meču Perišić će moći da računa na sve igrače, nema kažnjenih niti povređenih. Dojkić i Tolić se vraćaju u ekipu. Pobeda protiv Dubočice je sportska afirmacija za fudbalere i Perišić očekuje maksimalan pristup igri.

Utakmica počinje u 17 časova.

Slične vesti

Pročitajte i:
Close
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker