Ribolov

PAO KAPITALAC NA ZAVOJSKOM JEZERU – Strahinja “savladao” štuku od bezmalo 10 kilograma

Piroćanac Strahinja Ćopić upecao je na Zavojskom jezeru kapitalnu štuku tešku 9.3 kilograma i dugačku 1.10 metra. Kako je kazao Pirotskim vestima, Strahinja je štuku uhvatio na varalicu, inače to mu je prvi ovakav ulov, prva štuka u njegovoj ribolovnoj karijeri. Od pribora Strahinja je koristio štap Dino Force od 1.6 metara, mašinicu Jaxon ultron rdx 250 na upredenu strunu Formax Avanger i dvodelnom vobleru.

Strahinja Ćopić, Piroćanac, uhvatio je na dvodelnog voblera na Zavojskom jezeru na Staroj planini kapitalnu štuku od 9.3 kilograma, dugačku 1.1 metara.
Strahinja Ćopić, foto lična arhiva
@straxinjo Nakon par vikenda i odvajanja sat-dva vremena varaličarenju, pored primarnog pecanja na fideru i plovak odlučio sam da se ove godine malo više posvetim ribolovu štuke. Na varalicu! Obzirom da istu nikada nisam ulovio, zadao sam sebi cilj da će ova godina biti ta! Pratio sam dosta @Fishing in Norway (doktora za štuke), koji me je itekako inspirisao da na ovom našem predivnom divljem jezeru pokušam da prevarim koju.. I da, dana 04.06.2023. oko 08h na štapu sam imao svoju prvu štuku tešku 9.3kg i dugu 110cm. Na štapu Spro Dino Force 1.6m, mašinici Jaxon ultron rdx 250, upredena struna Formax Avanger PEx4 #1.75 i dvodelnom vobleru. Sreća, uzbudjenje, radost, dečački san. Sve je u trenutku postalo java, koje, ni sada posle par sati nisam svestan. Početnička sreća ili moja upornost, verovanje, nije ni bitno ali štuke sa Zavojskog jezera, ćeraćemo se mi još! 🎣 #pike #pikefishing #spining #june #zavojlake #bigfish #lurefishing #fishinglife #predatorfishing #wobler #lake #štuka #zavojskojezero #varaličarenje ♬ original sound – Strahinja Ćopić

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker