Politika

Panajotović:Pirot ne može bez Socijalističke partije Srbije

Lider pirotskih socijalista Vidojko Panajotović kazao je danas na konferenciji za štampu ove stranke povodom četvrt veka postojanja SPS-a u našem gradu da Pirot ne može bez Socijalističke partije Srbije koja je uvek bila, jeste i biće faktor stabilnosti i spremna je da na predstojećim lokalnim izborima preuzme odgovornost.

20151019_130701_resize

Panajotović je danas podelio i članske karte novim članovima SPS-a. Podeljeno je stotinjak članskih kartica, a Panajotović je kazao da mnoge stranke nemaju toliko članova, koliko je samo danas podeljeno članskih kartica u SPS-u u Pirotu. Po njegovim rečima, ova stranka u Pirotu ima oko 4.000 članova.

-U ime predsednika SPS-a Ivice Dačića i rukovodstva OO SPS-a Pirot i u svoje ime, čestitam svim članovima, posebno novim, dvadesetpetogodišnjicu osnivanja stranke. SPS u Pirotu je od svog osnivanja 1990. godine pa do danas imao razne uspone i padove. Najpre smo imali apsolutnu vlasti do 1997. godine zatim smo imali tešku opozicionu borbe od 1997. do 2002. godine, a od tada smo do danas deo vladajuće većine u opštini Pirot. Mogu da kažem da SPS je bila, jeste i biće faktor stabilnosti u opštini Pirot. Spremni smo da na predstojećim lokalnim izborima koji će biti sledeće godine verovatno, preuzememo odgovornost i da vladamo i vršimo vlast u opštini Pirot u narednom periodu. U to sam siguran, jer smo svojim radom pokazali i dokazali da smo sposobni da vršimo vlast u Pirotu. Posebno čestitam našim novoprimljenim članovima u Pirotu, kojima ćemo danas podeliti knjižice. Koliko mi imamo knjižica da podelimo toliko verovatno neke stranke nemaju članova. SPS i Pirot su povezani jedno sa drugim. Pirot ne može bez SPS-a. To smo mi pokazali i građani Pirota su toga svesni-kazao je Panajotović.

Slične vesti

2 Comments

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker