Politika

Panajotović: Turbulenta ali veoma uspešna godina, na desetine miliona dinara od ministarstava za Grad Pirot

Lider pirotskih socijalista Vidojko Panajotović na tradicionalnoj konferenciji pre Novu godinu ocenio je godinu za nama kao turbulentnu ali veoma uspešnu. Po njegovim rečima, godinu za nama, kada je o stranačkim aktivnostima reč, obeležio je Kongres SPS-a na kome je za novog – starog predsednika stranke izabran Ivica Dačić. 

-Na moje ogromno zadovoljstvo naš drug Ivica Dačić u svim mesnim odbornima na teritoriji Grada Pirot predložen je jednoglasno. Zadovoljan sam i time što smo uspeli da dosta toga uradimo protekle godine, zahvaljujući odličnoj saradnji sa ministrima iz redova SPS-a. Uspeli smo da određena sredstva donesemo Pirotu, doprineli smo da Grad Pirot od ministarstva za lokalnu samoupravu ministra Ružića dobijemo desetak miliona dinara, od Slavice Đukić Dejanović dobili smo deset miliona dinara za rekonstrukciju vrtića, od ministra Trivana pedesetak miliona dinara za Grad, a najnoviji događaj je od prekjuče kada nam je odobreno 40.8 miliona dinara za produženje veka Regionalne deponije. Sve u svemu, saradnja je zaista dobra i mi smo zadovoljni postignutim-kazao je Panajotović.

On je iskoristio priliku da svim građanima Pirota poželi uspešnu Novu 2019. godinu i srećne novogodišnje i božićne praznike.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker