Lokalna samouprava

Panajotović: Imamo obećanja nadležnih da će državni putevi biti sanirani do kraja godine

Zamenik gradonačelnika Vidojko Panajotović kazao je danas da nakon brojnih kontaktiranja raznih ministarstava, Grad Pirot ima obećanja i Puteva Srbija i Koridora ali i nadležnih ministarstava, da će državni putevi koji su u lošem stanju, biti sanirani do kraja godine. 

Panajotović je danas obišao radove na asfaltiranju Ulice Momčila Milutinovića sa predsednikom Gradske skupštine Milanom Popovićem i šefom kabineta gradonačelnika Aleksandrom Ćirićem.

-Dužina ove ulice je oko 300 metara, vrednost radova oko devet miliona dinara, radimo svuda, i u gradu i selima. Ovih dana krećemo sa radovima u Gradašnici, radiće se Krupac, Poljska Ržana, Novi Zavoj i mnogih drugim delovima grada i selima, kako bi svi bili zadovoljni i meštani sela i ljudi koji žive u gradu. Ti putevi su žila kucavica a sada su u lošem stanju, ali mi imamo obećanja Koridora, Puteva Srbije i ministarke da će do kraja godine biti sanirani. Ja verujem da će ta obećanja biti ispunjena na opšte zadovoljstvo-kazao je Panajotović. Pre svega, reč je o putu od Pirota do Visočke Ržane, koji je u državnoj nadležnosti, spaja Pirot i Dimitrovgrad preko Stare planine i masiva Vidlič, i u prilično je lošem stanju.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker