Sport

“Pala” i Vojvodina, omladinci Radničkog slavili 2:1

Omladinci Radničkog danas su u meču sa Vojvodinom slavili 2:1. Iako je Vojvodina poznata po izuzetno dobroj školi fudbala sa ogromnim brojem mladih i talentovanih fudbalera, pirotski fudbaleri mogli su i još ubedljivije da slave. Golove za Bele postigli su Aleksandar Đorđević i Hu Čen, igrač iz Kine koji je postigao fantastičan gol – gol za TV špice iz “slobodnjaka”. Trener Mitrović kazao je Pirotskim vestima da je izuzetno zadovoljan igrama svojih pulena koje su iz utakmice u utakmicu sve bolje i kvalitetnije. 

 

-Jedna jako dobra utakmica, Vojvodina je poznata da ima odličnu školu fudbala,  veoma dobru, veoma jaku ekipu, ali mi smo danas pružili maksimum i potvrdili da smo u usponu forme. Važna je bila želja i htenje, a naša deca su pokazala i jedno i drugo i potpuno zasluženo slavila u meču sa izuzetno jakom ekipom Vojvodine. Golove su postigli Đorđević i Hu Čen, koji je postigao gol iz slobodnog udarca, evro – gol za špice. Isti igrač je prošle nedelje dao dva gola. Cela utakmica je bila tvrda, nismo iskoristili sve šanse inače bi rezultat bio još ubedljiviji, ali i ovako sam zadovoljan zalaganjem, sreća prati hrabe, igrali baš hrabro i čvrsto, sve čestitke momcima koji s pravom nose dres Radničkog, šteta što je prvenstvo pri kraju jer da smo ovako igrali ranije, sigurno bismo bili u prvih pet ekipa najvišeg ranga takmičenja za omladince, umesto da se nalazimo u zoni za ispadanje-kazao je trener Mitrović.

 

Omladinci narednu utakmicu igraju u nedelju u Nišu sa Radničkom.

-Igra se komšijski derbi. u 11 sati na gradskom stadionu u Nišu. Idemo na pobedu da pružimo najbolje što možemo pa kako ispadne, u usponu smo forme i nadamo se pozitivnom rezultatu-zaključio je trener Mitrović.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/ca77f177-fd69-11ee-96b8-cabfa2a5a2de