Lokalna samouprava

Paketići mališanima u Crnoklištu

U organizaciji Mesne zajednice Crnoklište i lokalne samouprave danas su deci predškolskog uzrasta, i učenicima od I do IV razreda OŠ “Dušan Radović” podeljeni novogodišnji paketići. Za roditelje i predstavnike lokalne samouprave i mesne zajednice, deca su priredila novogodišnju priredbu.

 Crnoklište 2412152
Predsednik MZ Crnoklište Najdan Kostić pozdravio je decu i prisutne i zahvalio se lokalnoj samoupravi na podršci i saradnji, sa nadom da će ta saradnja u budućnosti biti još bolja na zadovoljstvo meštana sela Crnoklište i sve dece u tom selu.
Crnoklište 2412151
Goran Popović, pomoćnik predsednika opštine i Aleksandar Ćirić, opštinski većnik, obišli su objekat u kojem se planira rekonstrukcija naredne godine, kako bi se stvorili što bolji uslovi za decu i učenike od I do IV razreda.
– Zadovoljstvo nam je što vidimo ovoliko dece u ovom selu. Potrudićemo se da i u narednom periodu stvaramo što bolje uslove za život na selu, kao što smo to činili i prethodnih godina i da od narednog septembra u uslovnijoj prostoriji nastavite svoje školovanje, kada će vam se pridružiti i šest đaka prvaka – izjavio je Goran Popović i ovom prilikom deci i roditeljima čestitao Novogodišnje i Božićne praznike.
Crnoklište 2412154

Slične vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker