Lokalna samouprava

Otvorena kupališna sezona u Pirotu! Velelepni kompleks otvorenog kupališta ugostiće ove sezone najmanje 100.000 posetilaca!

Danas je otvorena nova kupališna sezona na velikom otvorenom kupalištu u Pirotu, koje je završeno prošle godine i već prve sezone imalo preko 90.000 posetilaca. Ove godine, po rečima direktora Sportskog centra Pirot Nenada Đorđevića, očekuje se preko 100.000 posetilaca.

Danas je kupalište obišao gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić koji je tom prilikom kazao da je voda izvrsnog kvaliteta.

-Već imamo prve kupače, imamo ljude iz Beograda. Ovo smo sagradili u rekordnom roku, za svega dve godine, sve je isplaćeno kompletno i ovim kompleksom Pirot je dobio još jedan reprezentativni objekat koji se uklapa savršeno u našu viziju Pirota kao sportsko-rekreativno-turističkog centra ovog dela Srbije-kazao je gradonačelnik Vasić, uz konstataciju da će za sledeću kupališnu sezonu ovaj kompleks biti dodatno obogaćen akva-parkom.

Cene karata – NAJJEFTINIJE U SRBIJI

Direktor Sportskog centra Pirot Nenad Đorđević istakao je da će sezona trajati do 20. septembra

-Očekujemo sigurno preko 100.000 posetilaca. Imamo doktore, licencirane spasioce, brojne službe, tako da će Piroćanci moći da se kupaju bezbedno u jednom od najlepših bazena u Srbiji. Cene karata su veoma pristupačne. Deca do sedam godina neće plaćati ulaz, đaci, studenti, penzioneri plaćaće 100 dinara, a odrasli će plaćati 200 dinara dnevnu kartu. Imaćemo i promo periode svakog meseca. Kvalitet vode se redovno kontroliše, imamo čak i svoju laboratoriju ovde koja čak tri puta dnevno kontrolište kvalitet vode koji je izuzetan-kaže Đorđević.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker