Oglasi

Otvorena ekspres ekspozitura Erste Banke u srcu Pirota

Kako bi klijenti imali više lokacija na kojima mogu da obavljaju najčešće poslove sa Erste Bankom, otvorena je nova ekspres ekspozitura ove banke u ulici Branka Radičevića 12 u Pirotu.

U ekspres ekspozituri u centru grada moguće je obavitigotovinske transakcije, podnošenje zahteva za otvaranje tekućih računa, kao i podizanje čekova. Takođe, klijenti mogu da dobiju sve informacije u vezi sa gotovinskim i kreditima za refinansiranje, dozvoljenim minusom i debitnim i kreditnim karticama.

Pravna lica u ekspozituri mogu da otvore račune, dobiju neophodne informacije u vezi sa kreditnim proizvodima, kao i da obavljaju platni promet. Ekspozitura je opremljena bankomatom.

Želimo da stavimo akcenat na lični, neposredni kontakt i savetodavnu ulogu u radu sa klijentima – prioritet nam je da dobiju efikasnu uslugu i adekvatan savet, kako bi doneli najbolju moguću, informisanu finansijsku odluku. Otvaranjem ekspoziture u srcu grada želimo da naše proizvode,  usluge i savete dodatno približimo građanima“, istakla je Irina Mitić, rukovodilac ekspres ekspoziture u Pirotu.

Radno vreme ekspoziture je radnim danima od 8.30 do 16.30 časova.

Erste Banka je na ovaj način nastavila širenje mreže svojihposlovnica. Banka širom Srbije ima 25 ekspres ekspozitura, namenjenih obavljanju najčešćih bankarskih poslova, a ukupno 90 poslovnica.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker