Lokalna samouprava

Otvoren VELELEPNI kompleks kupališta Senjak!

Gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić večeras je svečano otvorio velelepni objekat Otvorenog kupališta “Senjak”. Vasić je u svom govoru istakao da je veoma ponosan na ono što je u Pirotu uradjeno prethodnih godina, a otvaranjem najnovijeg objekta Pirot je dobio još jednu zvezdicu.

-Od grada bez zvezdica, mi smo počeli da ih stvaramo. Kej koji je pored nas, danas slavi 100 godina postojanja, a nikad lepši i nikad mladji nije bio. Ako se “prošetamo” od uliva Bistrice u Nišavi Kejom možemo da vidimo petlju Pirot-Zapad, vidimo autoput koji je decenijama nedostajao, imamo novi Mišelinovu fabriku, Plus šoping park, Zapadni Kej, dva nova mosta koja smo sagradili, Ljubavni most i Most na drugom ringu, Zatvoreni bazen, nova Toplana, novo moderno naselje Senjak, i mnogo drugih prijekata širom grada.

Ovaj kompleks otvorenog kupališta na 20.000 metara kvadratnih sagradili smo u rekordnom roku-kazao je Vasići dodao da ima još mnogo projekata, ideja, koje će se tek realizovati jer je Pirot – dobro mesto za život.

uskoro opširnije

 

Ovaj sadržaj je deo projekta Investicije po meri građana, u okviru Konkursa Grada Pirota za sufinansiranje medijskih projekata u 2023. godini

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker