Oglasi

Otvoren novi Dijagnostički centar Neo Mag u Pirotu

Novi niški Dijagnostički centar Neo Mag otvoren je od 15. novembra i u Pirotu. Ovaj jedinstveni centar od izuzetnog je značaja ne samo za Pirot već za čitav region.

Novi Dijagnostički centar Neo Mag u Pirotu opremljen je najnovijim uređajima i aparatima koji prate svetske standarde. Ovim visokokvalitenim uređajima upravlja stručni tim lekara sa višegodišnjim iskustvom iz Beograda i Niša.

U ovom novom centru možete da uradite magnetnu rezonancu, rengen, ultrazvuk a uskoro će biti dostupan i skener i to su samo neke od usluga koje su svima dostupne u novootvorenom centru u Pirotu. Oni mogu da se pohvale izuzetno kvalitetnim Philips uređajima jačine 1,5 T koji se danas koriste u najsavremenijim klinikama u svetu.

Neo Mag Grupa iza sebe ima dve decenije uspešnog rada i preko 50.000 pregledanih pacijenata

Novi Dijagnostički centar koji je na 500 kvadratnih metara osnovan je sa namerom da građanima Pirota i regiona omogući da radiološke i druge preglede obavljaju na najsavremenijim uređajima uz konsultacije sa vrsnim stručnjacima.

„Ponosna sam na činjenicu da smo dugogodišnje iskustvo u radu približili građanima Pirota i omogućili im preglede na najsavremenijim medicinskim aparatima u dijagnostici. A kako se za ovu vrstu pregleda čeka svuda u svetu, Pirot a i čitav region dobio je puno, jer je moguće danas ovde odraditi nasloženija snimanja bez čekanja“, rekla je za Niške Vesti, vlasnik i menadžer DC Neo Mag u Pirotu Slađana Đorđević.

Ono što izdvaja Neo Mag je potpuna posvećenost pacijentima, koja se dokazuje u ovim centrima na svakom koraku iz dana u dan.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NEO MAG (@neomag_group)

„Izuzetno je važno i volela bih da istaknem ono po čemu se naš centar razlikuje od drugih centara na jugoistoku Srbije a to je prisustvo radiologa tokom snimanja. Pacijent odmah nakon snimanja dobija izveštaj radiologa i predlog za dalje lečenje. Preglede drugih specijalista pacijenti mogu da zakažu i obave isto u Dijagnostičkom cntru Neo Mag u Pirotu. Ovu vrstu pregleda obavljaju doktori iz Niša, Beograda (VMA) a u pregovorima smo i sa lekarima iz Turske, sa kojima smo imali odličnu saradnju. Svi ovi lekari  dokazali su svoju stručnost velikim brojem pregleda koji su urađeni u Dijagnostičkom centru Niš“, rekla je Đorđević.

Direktan kontakt sa pacijentima je njihova specijalnost a godine isustva dokazale su da je to najbolji put do izlečenja.

Neo Magu ističu da se njihovim pacijentima organizuju konsultativni pregledi sa lekarima Vojno medicinske akademije iz Beograda a svakodnevno su na usluzi specijalisti Uiverzitetkog kliničkog centra Niš. U okviru specijalističko konsultativnih pregleda pacijentima Neo Maga su neurolog, neurohirurg, ortoped i pulmolog.

Uskoro će u ovom Dijagnostičkom centru u Pirotu biti otvorena i Medicina rada sa laboratorijom koja će upotpuniti ponudu zdravstvenih usluga koje možete obaviti na jednom mestu.

Rad Dijagnostičkih centara u Nišu i Pirotu možete da pratite i na društvenim mrežama:

FACEBOOK + INSTAGRAM

 

Dijagnostički centar Neo Mag – Pirot
Nikole Pašića 252, preko puta ambulante Tigar
RADNO VREME
Radni dani: od 08 do 20 sati
Subota: od 08 do 15 sati
Po pozivu za hitne slučajeve!
010/323 111
065/ 45 67 111

 

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker