Gradska hronika

Otvoren konkurs za obuke na radnim mestima

Na osnovu ugovora o međusobnoj saradnji grada Pirota i ZIP centra za mlade, u skladu sa Lokalnim akcionom planu zapošljavanja, a prema odluci o izboru poslodavaca za učešće u meri obuka na radnom mestu, ZIP centra za mlade raspisao je javni poziv  nezaposlenim licima da se prijave na Konkurs za realizaciju mere obuke za deficitarna zanimanja na tržištu rada – obuke na radnom mestu u 2021. godini.

Javni poziv namenjen je svim zainteresovanim nezaposlenim licima koja imaju želju da steknu znanja i veštine za obavljanje poslova, u skladu sa iskazanim potrebama kompanija. Polaznici će proći obuku direktno u kompanijama, na radnom mestu, uz pomoć iskusnih mentora. Trajanje obuke je dva meseca. Tokom obuke polaznici imaju pravo na novčanu nadoknadu, a najbolji polaznici priliku za zaposlenje.

Kompanije i zanimanja za koje se može konkurisati su:
Unimetal (jedan bravar-monter)
UR Rekord (jedan konobar)
PR Nakov 010 (jedan pomoćni pekar)
Densing bar Baš Čelik (jedan konobar/barmen)
IMS doo Pirot (dva rukovaoca ekstruderom)
Resolutesa (tri programera)
Advokatska kancelarija Mihajlo Živković ( jedan poslovni sekretar)

Na poziv mogu da se prijave sva nezaposlena zainteresovana lica.

Dokumentacija za prijavu na konkurs, radna biografija, podnosi se lično u Zip centru – biznis inkubatoru doo na adresi Takovska 24, aneks Sportske dvorane Kej – prvi sprat, neposredno ili putem pošte, ili na mail [email protected]. Poziv je otvoren do 25.08.2021. godine.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/ca77f177-fd69-11ee-96b8-cabfa2a5a2de