Zaplenjena “libanska klopka” na Gradini

Podelite

Tridesetosmogodišnji bugarski državljanin pokušao je da preko Gradine prošvercuje takozvanu “libansku klopku” – uređaj koji služi za krađu podataka sa platnih kartica. Podaci se skladiše na memorijskoj kartici koja je deo uređaja i nakon toga se koriste za izradu falsifikovanih kartica pomoću kojih se skida novac sa bankomata. “Libanska klopka” pronađena je u donjem vešu vozača “tojote”, koji je bugarski državljanin.

Protiv krijumčara su podnete krivične prijave.

Podelite

1 Komentar

  1. SYUSYU

    12.01.2019. at 11:21

    Nije skimer (libanska klopka). To je kamera za snimanje PIN kodova i nista drugo. Nije pronadjena kod vozaca, nego kod suvozaca.
    Trojica bugarskih drzavljana su putovali Tojotom, u pritvoru su sva trojica.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1