Poklon vaučer na 5000 dinara za obuku iz oblasti IT-a u Pirotu

Podelite


Čitaocima portala Pirotske Vesti poklanjamo vaučer u iznosu od 5.000 din koji se može iskoristiti za pohađanje IT obuka u Pirotu. U poslednje vreme često se govori o razvoju informatičkih zanimanja kao i o visokim zaradama koje ona nude. Velika novost ovog leta je to što naši sugrađani mogu pohađati kvalitetne IT obuke i tako unaprediti svoje znanje i svoju poslovnu karijeru.

Ove obuke organizuje Obrazovni centar Moj Izbor, održavaju se u Pirotu u kvalitetno opremljenim računarskim kabinetima, a u toku je upis na sledeće obuke koje možete pohađati:
1. Rad na računaru – Osnovni nivo (windows, Word, Excel, Internet
utilization);
2. Rad na računaru – Napredni nivo (Web design, WordPress, Int. Marketing,
Social Networks);
3. Računovodstvo (Sistem dvojnog knjigovodstva, finansijska analiza sa
finansijskim izveštavanjem);
4. Grafički dizajn (Principi graf. dizajna, Photoshop i Illustrator,
priprema za štampu, izrada portfolija);
5. JAVA programiranje (Data Types & Operators, Loops, Object Oriented Prog.,
Collections, Java FX);
6. Postani preduzetnik (Business plan, Administration, Time management,
Leadership).

Prijavljivanje na ove obuke je do 20. jula 2018. god, putem zvaničnog sajta Obrazovnog centra: www.mojizbor.edu.rs (na stranici Upis), gde možete pronaći detaljnije informacije o samim obukama i njihovim cenama. Takođe se možete prijaviti i putem poziva na broj 064/030-36-35.
Vaučer važi za sve obuke i možete ga preuzeti ovde u elektronskom obliku i poslati na email Obrazovnog centra (piše na samom vaučeru), kada se upišete na obuku koju želite, kako biste iskoristili popust od 5.000 dinara. U nastavku pogledajte reportažu sa dodele sertifikata na Vidovdan, 28. juna 2018. god, drugoj grupi polaznika koji su pohađali ove obuke.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1