Pirotski frizeri udružili se da pomognu našoj sugrađanki Snežani Đorđević

Podelite

Čak 13 pirotskih frizera danas je podržalo akciju “Humanitarno friziranje” čiji je cilj prikupljanje novčane pomoći za lečenje naše sugrađanke Snežane Đorđević, koja je obolela od kancera. 

Ovo je druga ovakva akcija pirotskih frizera koji su dali svima lekciju iz humanosti, a današnju akciju podržali su i pirotski bajkeri iz Moto kluba “Rolling Wheels”.

Akcija se realizuje tokom današnjeg dana u salonu “LA&LA”. Vlasnica ovog salona Radmila Đorđević kazala je Pirotskim vestima da je cilj akcije pomoć našoj sugrađanki a da će se u budućnosti organizovati još takvih akcija.

-Tražimo i neki veći prostor gde bi se još više frizera okupilo-kazala je Đorđevićava Pirotskim vestima.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1