Ostale vesti

Obuka za početnike u poslovanju

Regionalna razvojna agencija Jug u saradnji sa UO Privrednom komorom Pirot organizuje besplatnu obuku za početnike u poslovanju 8. i 9. aprila 2019. godine u prostorijama UO Privredne komore Pirot, Dobrice Milutinovića, TC „Vezni trakt”, lokal br. 5 u Pirotu sa početkom u 10 časova.

Obuka je namenjena nezaposlenim osobama koje žele da započnu sopstveni biznis, preduzetnicima i vlasnicima preduzeća koji su registrovani u 2018. i 2019. godini, a koji žele da konkurišu po programu Ministarstva privrede za početnike u poslovanju.

Obuke iz ovog i ostalih modula iz oblasti preduzetništva sprovode sertifikovani treneri po metodologiji i radu Razvojne agencije Srbije.Navedenu obuku će održati Maja Virijević, sertifikovani trener, zaposlena u RRA Jug.

Nakon završene obuke polaznici će dobiti sertifikate koji su priznati pri konkurisanju za programe podrške preduzetništvu na konkursima raspisanih od starne relevantnih resornih institucija i Ministarstava i kandidati koji poseduju ove sertifikate imaće prednost pri konkurisanju u odnosu na one koji ih ne poseduju.

Zainteresovani mogu da se prijave na telefone: 060/5600180 i 010/500-924, kao i putem mejla [email protected] i [email protected] do petka 5. aprila 2019. godine u 16 časova.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker