Sport

Oslabljene rukometašice Pirota poražene na svom terenu od ekipe “Halas Jožef”

Rukomet: Super B rukometna liga za žene.

Pirot: Sportski centar Hala “Kej” , 18 časova.

ŽRK “Pirot” – ŽRK “Halas Jožef” 23 : 36 (10:19)

ŽRK “Pirot”: Lucija Čvorović, Jana Rančić, Mila Potić, Jovana Jovanović, Ivana Savić, Selena Tančić (K), Anja Spasić, Anita Drinić, Zorana Kostić, Andrijana Ranđelović.

Pre početka utakmice, u kojoj su Piroćanke priželjkivale pobedu, odata je počast minutom ćutanja nedavno preminulom, jednom od najboljih rukometaša Pirota, Miodragu Pančiću Šipi.

Rukometašice ekipe “Halas Jožef” bolje su otvorile utakmicu i napravile prednost koju domaće rukometašice nisu mogle da dostignu. Nina Tošić, trener “Pirota” smatra da su njene igračice dale sve od sebe, ali s obzirom na niz okolnosti, u nekompletnom sastavu i sa povređenim u timu, u ovom trenutku nisu mogle da izbore povoljan rezultat protiv veoma dobre ekipe iz Ade.

“Mislim da smo u prvom delu dozvolile protivniku da napravi ogromnu razliku koju nismo mogle da sustignemo u drugom poluvremenu, mada smo igrale bolje nego u prvom. Dosta smo grešile večeras, promašivale “zicere”, to nam je bolna tačka, ali idemo dalje. Ne želim da pravdam moje rukometašice, stegle su zube, imamo tu još dve tri igračice koje su povređene, Ivana Savić je bila na putu sa mlađim rukometašicama, ipak je igrala i pomogla koliko je mogla. Mislim da možemo da se borimo i očekujem da će bolji rezultati uslediti”- rekla je Tošićeva.

Foto: Ilija Pejčić Lika

 

 

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker