Obrazovanje

OŠ “Dušan Radović”: Obezbeđen novac za opremanje učionica savremenom računarskom opremom

Potpisan Ugovor o dodeli sredstava prikupljenih po osnovu odlaganja krivičnog gonjenja za OŠ „Dušan Radović“ Pirot

U zgradi Narodne Skupštine u Beogradu potpisani su ugovori o dodeli sredstava prikupljenih po osnovu odlaganja krivičnog gonjenja. Osnovna škola „Dušan Radović“ Pirot dobila je sredstva u iznosu od 596,400.00 dinara, koja će, prema projektu „Digitalno kompetentan nastavnik – kvalitetnija nastava“ iskoristiti za opremanje učionica savremenom računarskom opremom.

Svečanom uručenju i potpisivanju Ugovora prisustvovala je direktor škole, Nataša Branković, a ugovore je uručila ministarka pravde Marija Popović.

OŠ „Dušan Radović“ Pirot – primer dobre prakse u projektu „Škola novca za osnovce“

Na Prvoj konferenciji „Škola novca za osnovce“ koja je održana u petak, 10. juna 2022, direktorka Osnovne škole „Dušan Radović“ Pirot Nataša Branković predstavila je grad i školu kroz prigodan film i prezentaciju koja je u vezi sa projektom „Škola novca za osnovca“, koji se realizuje u okviru Obogaćenog jednosmenskog rada u Temskoj, kao primer dobre prakse.  Konferenciju je otvorio pomoćnik ministra za osnovno i predškolsko obrazovanje i vaspitanje dr Milan Pašić, a konferenciji su, pored predstavnika škola, koje su odabrane kao primeri dobre prakse, prisustvovali i predstavnici Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Erste banke, Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja i Zavoda za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja. Realizacija projekta će se nastaviti naredne tri godine, saopštili su iz ove škole.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker