Sport

Opremaju dve sportske sale opremom za mini-basket

Zbog odličnog načina rada sa mladim košarkaškim nadama u ŽKK “Gimnazijalac” u Pirotu i nakon veoma uspešne organizacije Državnog prvenstva za košarkašice u Pirotu, Fondacija “Nataša Kovačević” odlučila je da donira neophodne rekvizite za opremanje dva sportska terena opremom za mini-basket.

zkk pirot_1
„Neverovatan entuzijazam i ogroman rad rukovodstva kluba i trenera ŽKK „Gimnazijalac“ iz Pirota na omasovljavanju ženske košarke rezultirao je da u školi košarke za devojčice košarkašku obuku prolazi preko 130 devojčica. Odajući priznanje njihovom radu odlučili smo da pružmo i konkretnu podršku i opremimo dve sportske sale opremom za mini-basket i olakšamo rad sa najmlađim košarkašicama.“
U narednom periodu rukovodstvo ŽKK „Gimnazijalac“ obavestiće javnost o vremenu i mestu uručenja ove značajne donacije našem klubu od strane „Fondacije Nataša Kovačević“, navodi se u saopštenju Fondacije.

U periodu od 10. do 17. juna u radu Razvojno trenažnog centra košarkaške reprezentacije Srbije u Kragujevcu, a na poziv Zorana Tira, koordinatora mlađih reprezentativnih kategorija, i Dragana Ratkovića, prvog pomoćnog trenera u seniorskoj reprezentaciji Srbije, boraviće košarkašica Sofija Rančić (rođena 2003. godine) i trener Vladica Ranđelov, koji će raditi kao pomoćni trener u selekciji 2001. godišta.

zkk pirot_2

Slične vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/ca77f177-fd69-11ee-96b8-cabfa2a5a2de