Sport

“Opel Srbija” pomaže Urošu Mijalkoviću

Najuspešniji pirotski sportista i jedan od najboljih karatista sveta Uroš Mijalković jedan je od desetak srpskih sportista koje će podržati kompanija “Opel Srbija”, saopštila je ova kompanija. Osim Uroša Mijalkovića, na spisku sportista koje će podržati Opel je i Lazar Rašić, košarkaš KK Pirota koji je deo srpske ekipe u basketu koja je osvojila titulu svetskih prvaka prošle godine. 

Opel Srbija ove godine će, u okviru kampanje “Opel za medalju”, obezbediti automobile na korišćenje za najtalentovanije sportiste, naučnike i učenike muzičkih škola iz naše zemlje, i tako im omogućiti odlazak na evropska takmičenja, i olakšati osvajanje odličja i dobrih rezultata. Opelovim automobilima prvi će na put krenuti najbolji srpski skijaši Nevena Ignjtović i Marko Stevović, jedna od naših najuspešnijih strelkinja u istoriji Zorana Arunović, svetski klupski prvaci u basketu Zemun 3×3  (Nikola Vuković, Marko Dugošija, Lazar Rašić, Bogdan Dragović), višestruki šampion u karateu Uroš Mijalković, evropska prvakinja u sportskom penjanju Staša Gejo, kao i učenici profesorke Danijele Rakić iz Muzičke škole Kosta Manojlović, saopštila je kompanija Opel.

Trener Uroša Mijalkovića, koji ovog vikenda nastupa na turniru Serije A u Salcburgu, Nenad Đorđević kazao je Pirotskim vestima da je sponzorstvo Opela dobar podstrek našem šampionu da u  pravom smeru nastavi svoju borbu za učešće na olimpijadi u Tokiju 2020. godine.

foto PROMO Opel Srbija

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker