Lokalna samouprava

Onlajn promocija javnih poziva za programe podrške mikro, malim i srednjim preduzećima i preduzetnicima

Regionalna razvojna agencija Jug organizuje online promociju javnih poziva za učešće u programima podrške mikro, malim i srednjim preduzećima i preduzetnicima u 2021. godini koje je raspisalo Ministarstvo privrede, Fond za razvoj i Razvojna agencija Srbije.

Promocija će biti održana u četvrtak, 4. marta 2021. godine od 12 časova putem platforme ZOOM.

U okviru prezentacije finansijskih i nefinansijskih programa preduzetnici će imati priliku da saznaju informacije o prijavi, kriterijumima i uslovima programa koji se odnose na bespovratna sredstva, povoljne kredite za nabavku opreme i ostalih osnovnih sredstava za obavljanje delatnosti namenjenih potencijalnim i postojećim preduzetnicima, kao i ženama i mladim preduzetnicima. Za ove programe Vlada Republike Srbije je opredelila 2 milijarde dinara bespovratnih sredstava.

Pozivamo preduzetnike da nam se pridruže onlajn događaju i saznaju više o potencijalnim načinima za započinjanje i unapređenje poslovanja. Događaju se možete prisustupiti ulaskom na link:

https://zoom.us/j/94851169407?pwd=VWpIRGZJUGpiT3J4NU5wUWZCTkpGQT09

Zainteresovani mogu da se prijave na broj telefona 060/5600180 ili u kancelariji RRA Jug koja se nalazi na Omladinskom stadionu u Pirotu.

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker