Sport

Omladinci Radničkog u subotu protiv Crvene Zvezde

Omladinci Radničkog u subotu igraju meč protiv Crvene Zvezde u Beogradu. O kakvom se protivniku reč, osim imena, svedoče i činjenice. Omladinci Crvene Zvezde imaju čak 11 reprezentativaca i šest prvotimaca. Trener Crvene Zvezde, Piroćanac Jovan Stanković,  u fono izjavi za TV Pirot pozvao je sve Piroćance u Beogradu da dođu u subotu na južnu tribinu Crvene Zvezde i gledaju dobar fudbal.

-Mi smo u poslednjem meču propustili priliku da pobedimo Mačvu, našeg direktnog konkurenta za opstanak. Crvena Zvezda je apsolutni favorit u tom meču, imaju čak 11 reprezentativaca i pet profesionalaca koji su priključeni prvom timu. Mi idemo u Beograd sa namerom da ih iznenadimo. Imamo problem koji se zove realizacija, radimo na tome a vreme će pokazati. Meč je u subotu u 13 sati. Nećemo puno menjati sastav, a nemamo ni mogućnosti da to radimo-kazao je trener Čučković.

dsc6468.jpg

Govoreći o timu Radničkog, u kome je i ponikao, trener Crvene Zvezde Jovan Loki Stanković kazao je da dobro poznaje i tim Belih i Jovu Čučkovića.

-Jovo je i moj prijatelj i zaista dobro vodi. Napravili su solidan rezultat jer znamo da je Omladinska kvalitetna liga Srbije dosta jaka. Ima dosta kvalitetnih igrača i timova, tako da se za sada Pirot veoma dobro drži. Što se nas tiče, mi smo jedan od najmlađih timova lige. Zaista se ovde na južnoj tribini može videti dobar fudbal tako da pozivam navijače Pirota da dođu i bodre Bele. Na terenu neće biti emocija, ja sa mojim igračima ćemo ići na pobedu, a na kraju neka pobedi najbolji-kazao je trener Stanković.

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker