Sport

Omladinci Radničkog pobedili Partizan – idu ipak u niži rang

Omladinci Radničkog danas su rezultatom 2:1 savladali velikog favorita – ekipu Partizana. Ipak ni ova pobeda nije dovaljna za opstanak. I omladinci će kao i seniori Radničkog u niži rang, regionalno takmičenje, u Region istočne Srbije. Dobre igre i pobede tokom proleća nisu nadoknadile minus iz jeseni. Bilo je lepo gledati najkvalitetniji fudbal omladinaca u Srbiji u prethodne dve godine. Verujemo da će se i omladinci dogodine vratite u najkvalitetnije takmičenje.

Kako je Pirotskim vestima kazao trener omladinaca Bratislav Mitrović, uprkos velikim personalnim problemima jer je na raspolaganju imao samo 14 igrača, njegovi puleni pružili su danas fantastičnu igru.

-Deca su dala sve od sebe, i borba i zalaganje i na kraju smo zasluženo došli do pobede koja je mogla da bude i ubedljivija, imali smo još tri šanse za golove. Šteta što se prvenstvo završava jer da ima još četri pet kola mi bismo glatko izborili opstanak. Moji igrači su ispoljili maksimalnu borbenost, angažovanje pa je pobeda potpuno zaslužena. Potpuno smo iznenadili ekipu Partizana, što je priznao i njihov trener na kraju meča. Oba gola je postigao igrač iz Kine  – Li, a meni je lično žao što Aleksadar Đorđević svoju fenomenalnu partiju nije iskoristio na pravi način jer je propustio brojne odlične šanse pa bi rezultat na kraju bio još ubedljiviji za Radnički-kazao je Pirotskim vestima trener Mitrović.

Pogledajte još fotografija sa današnje utakmice.

pirotskevesti.rs

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker