Sport

I omladinci Belih krenuli sa pripremnim mečevima, startovali sa seniorima Lužnice 0:1

U drugoj nedelji priprema, omladinci Radničkog su odigrali svoju prvu pripremnu utakmicu sa FK Lužnicom, seniorskom ekipom zonaša iz Babušnice. Mladi beli su prvo poluvreme odigrali dosta dobro protiv iskusnije ekipe iz Babušnice i u tom periodu propustili nekoliko veoma povoljnih prilika, za postizanje pogodaka.

U našoj ekipi dominirali su sigurni vratar Cvetanović, desni bek Nikolić, zadnji vezni Mijatović i napadači Đorđević i Luka Vasić, a najupečatljiviji utisak ostavio je levi bek Kamenović. Ovaj biser belih koji trenira sa prvim timom, pokazao je svu raskoš svog talenta rešavajući i najkomplikovanije situacije na terenu, na krajnje jednostavan način.

U drugom poluvremenu trener belih B.Mitrović pružio je priliku i šestorici kadeta koji su, iako dosta mlađi od igrača gostiju, pružili dobru igru.

Jedini pogodak, na samom kraju utakmice, postigao je igrač gostujuće ekipe N. Jovanović i to posle velike greške domaćeg vratara Stanimirovića. Mladi beli nastavljaju sa vrednim radom, a nova provera očekuje ih već u nedelju sa nekom od ekipa iz Okružne lige OFS Pirot.

 

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker