Olimpijski trening sa Vojvođanskom bankom u centru Pirota

U sredu 9. oktobra sa početkom u 12 časova, na gradskom trgu u Pirotu održaće se „Olimpijski trening sa Vojvođanskom bankom“.

Tema događaja je promocija olimpizma i olimpijskih vrednosti među decom osnovnoškolskog uzrasta kroz nadmetanje u različitim sportovima. Sadržaj „Olimpijskog treninga“ osmišljen je tako da se deca kroz pet stanica koje simbolizuju pet olimpijskih krugova upoznaju i oprobaju u različitim sportovima.

CRNI – atletika
CRVENI – odbojka
ZELENI – rukomet
ŽUTI – košarka
PLAVI – poligon iznenađenja

Sa decom će, na svakom od poligona raditi treneri sa višegodišnjim iskustvom u realizaciji edukativnih radionica kako bi im približili prednosti i lepote bavljenja sportom i motivisali ih da započnu aktivno treniranje.

U okviru samog događaja učesnici će skupljati i bodove za svoje škole, pa će tako na kraju najuspešnija škola biti nagrađena. Svi učesnici će moći da uzmu učešće u foto zabavi i naprave jedinstvene fotografije sa sportskim rekvizitima koje će im ostati kao lepa uspomena na događaj.

Događaj će otvoriti predstavnik Olimpijskog komiteta Srbije, a učesnike će pozdraviti i predstavnik Banke, Ivan Kostić, direktor regiona Istočna i Južna Srbija, kao i Bojan Ranđelović, pomoćnik gradonačelnika za vanprivredu.

Datum i vreme:

Sreda, 9. oktobar u 12:00 časova

Mesto:


Gradski trg, Pirot​

Tema:

„Olimpijski trening sa Vojvođanskom bankom“

Učesnici:

• Predstavnik Olimpijskog komiteta Srbije
• Ivan Kostić, direktor regiona Istočna i Južna Srbija
• Bojan Ranđelović, pomoćnik gradonačelnika za vanprivredu

Morate biti ulogovani da biste komentarisali. Login

Ostavite komentar