Sport

Okružna i Gradska liga jače i organizovanije nego ikada, u nedelju revijalna utakmica

Danas su na konferenciji za novinare čelnici okružnog i  gradskog fudbalskog saveza Vidojko Panajotović i Vladica Tošić konstatovali su da je ovogodišnja fudbalska sezona na nivou okruga i grada završena izuzetno uspešno, bez najmanjih problema i neregularnosti, a pomenute lige su organizovanije i jače nego ikada. Za nedelju u 18 sati najavljena je i revijalna utakmica šampiona – ekipa Tanasko Rajić i Senjak. 

Predsednik Okružnog fudbalskog saveza Vidojko Panajotović konstatovao je da je prvenstvo završeno u najboljem mogućem redu, a prvak Okružne lige je Tanasko Rajić.

-Na našu žalost ligu je morala da napusti ekipa Izvora, ali nam zato dolaze ekipe Rajko Mitić i Senjak iz Pirota tako da će liga biti popunjena i još kvalitetnija. Kada smo došli na funkcije, mi smo rekli da ćemo dati sve od sebe da nam prvenstvo bude kvalitetno, bez problema i mogu da kažem da je celo prvenstvo odigrano bez ijedne žalbe, bez ijednog incidenta, što je za svaku pohvalu i prema klubovima i savezima. Veliko razočarenje je ispadanje Jedinstva iz lige. Paradoks je da je Jedinstvo u prolećnog delu prvenstva osvojilo 34 boda što je ogroman uspeh, ali je u jesenjem delu osvojeno samo četiri boda, tako da je, nažalost, Jedinstvo ispalo iz lige. Nadam se da će u narednom prvenstvu Jedinstvo ući u viši rang, gde i pripada-kazao je Panajotović.

Predsednik Fudbalskog saveza Grada Pirota Vladica Tošić najavio je za nedelju pravu poslasticu za fudbalske sladokusce – meč šampiona između prvoplasiranih ekipa Okružne i Gradske fudbalske lige – Tanaska Rajića i Senjaka. Meč se igra od 18 sati.

 

Panajotović: Veoma uspešna sezona Radničkog, bezrezervna podrška Grada pirotskom fudbalu

Panajotović je iskoristio priliku da kaže da je FK Radnički, koji je juče dobio novu upravu, imao veoma uspešnu sezonu u Prvoj ligi.

-Radnički je postigao zaista uspeh za respekt na čemu im čestitam i želim puno uspeha novom rukovodstvu. Takođe, moram da istaknem bezrezervnu podršku Grada pirotskom fudbalu, bez koje gotovo da ne bi bilo moguće funkcionisati i uspešno organizovati takmičenja-kazao je Panajotović.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker