Lokalna samouprava

Ogromno interesovanje za Tigrovim proizvodima na sajmu u Dizeldorfu

Kompanija Tigar A.D. predstavlja svoje proizvode na Međunarodnom stručnom sajmu lične zaštite, bezbednosti preduzeća i zaštite zdravlja na radu „A+A“ 2021 koji se održava od 26. do 29. oktobra u Dizeldorfu.

Tigar je izložio svoj proizvodni program zaštitne opreme, deo proizvodnog programa za profesionalnu i radnu upotrebu kao i deo lovačkog programa, a najviše pažnje privlači zaštitni program, pre svega obuća za vatrogasce, šumare, zaštitna obuća za građevinarstvo i antistatična obuća.

Prema rečima predstavnika kompanije Tigar, na sajmu vlada veliko interesovanje za Tigrovim proizvodima, a Tigrov štand okupio je veliki broj posetilaca iz svih krajeva sveta. Tokom prva dva dana sajma uspešno je ostvaren kontakt sa preko 20 distributera, pre svega iz Italije, Poljske, Rumunije, Grčke, Portugalije kao i Južnoafričke Repubilke. Posebno nam je drago što nas je na nacionalnom štandu posetila Branislava Perin Jarić, generalna konzulka Srbije u Dizeldorfu i upoznala se sa našim proizvodnim programom.

Učešće na najvećem evropskom događaju u ovoj oblasti od izuzetnog je značaja za promociju i plasman naših proizvoda jer predstavlja jedinstvenu priliku za upoznavanje i povezivanje sa poslovnim partnerima, a novina ove godine je predstavljanje proizvoda i zakazivanje poslovnih sastanaka putem interaktivne hibridne platforme, zahvaljujući kojoj potencijalni partneri imaju mogućnost da nas i virtuelno posete.

Ove godine na sajmu je svoje proizvode predstavilo 1.245 kompanija iz svih krajeva sveta, a Tigar zajedno sa još sedam domaćih kompanija svoje proizvode izlaže na Nacionalnom štandu Srbije u organizaciji Privredne komore Srbije i Razvojne agencije Srbije uz podršku Švajcarskog programa za promociju izvoza SIPPO.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker