Lokalna samouprava

OGROMNO INTERESOVANJE: Na hiljade mališana od prvog dana koristi neki od 70 BESPLATNIH PROGRAMA Božićne škole sporta

Ogroman broj mališana iz Pirota, ali i iz cele zemlje, pa čak i inostranstva, od prvog dana “opseda” sportske terene  širom grada, na kojima se deci nudi čak 70 POTPUNO BESPLATNIH PROGRAMA, od svih sportskih disciplina pa do škole tkanja, crtanja, glume…

I dok stotine mališana svakoga dana uživa u besplatnom klizanju i klizalištu u Pirotu, u drugim gradovima klizanje se naplaćuje po satu, i to i do 400 dinara, kao što je primer na fotografiji iz prestonice.

DECA IZ NIŠA, LESKOVCA, PORTUGALIJE…

Osim dece iz Pirota, u velikom broju školica, učestvuju i mališani iz drugih gradova, pa tako u školi plivanja učestvuju deca iz Leskovca, Niša, čak i Portugalije, kaže trener plivanja u okviru Božićne škole sporta Milan Tošić.

Pogledajte kako je na besplatnoj školi tkanja, koju organizuje Udruženje koje se bavi očuvanjem ovog umetničkog starog zanata, karakterističnog za pirotski kraj.

Na otvaranju ovogodišnje Božićne škole sporta, koje je svake godine priređeno na spektakularan način, sa mališanima su se družili legendarni trener Svetislav Kari Pešić i Aleksa Avramović, košaraški reprezentativac, koji su izmamili prave ovacije oduševljenja kod ogromnog broja prisutnih mališana.

BOŽIĆNA ŠKOLA SPORTA – 18. godina zaredom, rekordan broj besplatnih sadržaja

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker