Od Pirota pa do Niša, najbolji je Čika Gliša. Nova kafe-igraonica i rođendaonica u gradu

Podelite

U Pirotu od 18. septembra počinje sa radom nova, moderno opremljena i prostrana kafe-igraonica i rođendaonica “Veseli Čika Gliša”. Igraonica se nalazi nedaleko od Guševice, na adresi Trg Republike 29. Rezervacije i informacije mogu se dobiti na broj telefona 060/420 0 520.

Na više od 170 kvadrata prostora namenski opremljenog za uživanje mališana, ali i roditelja, smešten je veliki broj sadržaja koji će svaku proslavu rođendana učiniti nezaboravnom.

Osim velikog broja igračaka i pravih malih “poligona za igru”, “Veseli Čika Gliša” poseduje i deo gde se nalazi kafe gde roditelji mališana mogu da predahnu.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1