Obrazovanje

Održano opštinsko takmičenje iz istorije

U nedelju, 27. februara, u Ekonomskoj školi održano je Opštinsko takmičenje iz istorije za učenike svih razreda srednjih škola. Čak petnaestoro učenika Gimnazije Pirot izborilo je plasman za okružno takmičenje koje će se održati 19. marta, saopštila je danas pirotska Gimnazija.
U prvom razredu na okružni nivo takmičenja plasirali su se: Anđela Janićijević, Jana Jelenković, Ognjen Voinović, Minja Penčić, Petar Vidanović, Katarina Tošić, Vasilije Jovanović, Momčilo Kolić, Luka Rančić i Aleksa Andrejev.

U drugom razredu na okružni nivo takmičenja plasirali su se: Marija Manić, Luka Mitić i Ognjen Antić.
U četvrtom razredu na okružni nivo takmičenja plasirali su se: Mihajlo Pavlović i Marko Krstić.
Mentori naših učenika su: Ana Pejčić i Vladica Tošić, profesori istorije, saopštavaju iz Gimnazije.

Kako saopštava Društvo istoričara Pirota, na takmičenju je učestvovalo 28 učenika iz Gimnazije Pirot i Tehničke škole Pirot. 

-Za okružno takmičenje iz istorije plasiralo se 18 učenika (15 učenika iz Gimnazije Pirot i 3 učenika iz Tehničke škole Pirot). Profesori-mentori učenika su: Milica Ćirić, Ana Pejčić i Vladica Tošić. U ime svih učesnika takmičenja zahvaljujemo se Ekonomskoj školi na podršci i odličnoj organizaciji takmičenja. Svim učenicima želimo puno uspeha na okružnom takmičenju iz istorije, koje će se održati 19. marta 2022. godine u Ekonomskoj školi-poručili su iz Društva istoričara Pirota.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker