Ljudi velikog srca

Održana velika humanitarna akcija u centru grada – Pirot za Milu

Danas je u centru grada na prostoru ispred prodavnice “Lili” održana velika humanitarna akcija sa ciljem prikupljanja novčane pomoći za lečenje male Mile Panić, naše sugrađanke koja boluje od teškog oblika karcinoma i nalazi se na lečenju u klinici Acibadem u Istanbulu. Mili je za šest hemoterapija neophodno 198.000 evra, nakon čega će lekari odlučiti da li će Mila biti operisana. 

 

U okviru ove akcije poslastičarnice Rekord i Rafaelo, zatim humane Piroćanke koje rade u Radionici za izradu kolača Soressi, Piroćanke koje se bave izradom torti, kolača i slatkih ukrasa Aleksandra Tošić, Dragana Zlatković, Mirjana Petrović i Marija – Slatke slike, spremile su ogroman broj kolača koji su se prodavali prolaznicima po ceni od 100 dinara, kako bi se prikupilo što više novca za Milino lečenje. Za prodaju su bile zadužene Teodora Lilić i Jovana Panić, za izradu štanda “Vuk tende”, a za dekoraciju štanda balonima Mića i Jeca.

Akciju su podržali i bajkeri iz Moto kluba “Anđeli”, a za muziku su bili zaduženi Blondi i Miki Vlatković. Jelena Antić, koja je inicirala veliki broj humanitarnih akcija sa ciljem pomoći porodici Panić, izjavila je Pirotskim vestima da je intesesovanje Piroćanaca za ovu humanitarnu akciju ogromno i da su Piroćanci još jednom pokazali humanost na delu.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker