Sport

Održana Skupština Fudbalskog saveza Grada Pirota

Redovna godišnja Skupština Fudbalskog saveza grada Pirota, održana je 20. maja 2021. godine u Domu kulture u Pirotu. Skupština je održana uz poštovanje svih mera prevencije i mera zaštite od COVID-19.

Na Skupštini su jednoglasno usvojeni Izveštaj o radu, Izveštaj o finansijskom poslovanju i Izveštaj Nadzornog odbora Fudbalskog saveza grada Pirota za 2020. godinu. Delegati su jednoglasno usvojili finansijski plan i plan rada Fudbalskog saveza grada Pirota za 2021. godinu.

U godišnjem planu rada Fudbalskog saveza grada Pirota posebno su istaknute nove programske aktivnosti u bazičnom fudbalu-festival fudbala “Trofej Pirota”, mere podrške i pomoći fudbalskim klubovima, projekat revitalizacije, obnove i izgradnje fudbalske infrastrukture, letnji kamp za fudbalske sudije i delegate, početak procesa edukacije trenera za sticanje trenerske licence, letnji kamp za mlade perspektivne fudbalere, formiranje reprezentativnih selekcija Fudbalskog saveza grada Pirota i Fudbalskog saveza Pirotskog okruga, i njihovo učešće na regionalnim i međunarodnim turnirima. Sve navedene mere i programske aktivnosti imaju za cilj očuvanje i održivost fudbalskih klubova, jačanje i unapređenje rada fudbalske organizacije i popularizaciju fudbala.

Protekla 2020. godina, ostaće upamćena po pandemiji COVID-19. Godina velikih životnih izazova-privatnih, sportskih i poslovnih. Godina u kojoj smo zahvaljujući odličnoj saradnji sa fudbalskim klubovima, lokalnim samoupravama Pirotskog upravnog okruga, Fudbalskim savezom Pirotskog okruga, Fudbalskim savezom regiona istočne Srbije i Fudbalskim savezom Srbije, uspeli da realizujemo program rada i održimo visok nivo aktivnosti i pored svih prepreka izazvanih pandemijom koronavirusa, sa kojima smo se svi zajedno suočili.

 

Fudbalski saveza grada Pirota zahvaljuje se svim članovima, saradnicima, prijateljima, poslovnim partnerima, medijima i gradskoj upravi na saradnji i podršci. Nadamo se zdravoj, boljoj i uspešnijoj godini u kojoj nas očekuju novi fudbalski izazovi.

 

 

Sportski pozdrav,

 

 

Pirot, 21.05.2021.

 

 

Medija tim FSGP

 

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker