Lokalna samouprava

Održana sednica Skupštine grada

Pred odbornicima Skupštine grada danas se našlo 11 tačaka dnevnog reda. Među najvažnijim tačkama dnevnog reda bile su šestomesečni Izveštaj o izvršenju Budžeta grada, Odluka o maksimalnom broju zaposlenih na neodređeno vreme u sistemu lokalne samouprave Pirot, Odluka o utvrđivanju zona obaveznog investicionog održavanja zgrada i sufinansiranje radova na održavanju fasada i unapređenju energetskih svojstava zgrada, kao i utvrđivanju izbor direktora javnih preduzeća. 

Predsednik Skupštine grada Milan Popović zadovoljan je konstruktivnim radom i diskusijom odbornika na današnjoj sednici.

Zamenik šefa odborničke grupe SNS-a, dr Sava Rančić istakao je u izjavi medijima da su predstvanici SNS-a u vlasti aktivno učestvovali u pripremi sednice i da je njihova odbornička grupa podržala sve predloge koji su se našli na dnevnom redu, i da će i ubuduće raditi u interesu Piroćanaca.

Predstavnici opozicije iz Pirotske nove snage imali su kritike na Izvršenje budžeta, ali i na izbor direktora javnih preduzeća. 

Video: Grad Pirot

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker