Gradska hronika

Održana puzijada u Puls shopping parku

Preko 70 beba takmičilo se na puzijadi koju je u Puls shopping parku održana u organizaciji  Kluba beba, trudnica i mama iz Niša, ogranak u Pirotu. Za bebe pobednike obezbeđene su nagrade a za  sve učesnike vredni pokloni od strane partnera Kluba beba, trudnica i mama.

Vruće i veselo bilo je u Puls shopping parku. Jedini uslov za učešće na puzijadi bio je da beba nije prohodala. Puzijada je organizovana u Nišu i Leskovcu a sada su se ibebe u Pirotu takmičile za neku od nagrada.

Melisa Osmanović iz Kluba beba, trudnica i mama kaže da je za sedam godina postojanja organizovano mnogo ovakvih događaja. “Šta god da organizujemo, bilo da je aktivnost za trudnice, buduće roditelji ili za bebe kao što je ova puzijada, odziv je odličan. Naši  događaji su otvoreni, humanotarnog karaktera sve u cilju  zbližavanja ljudi i povećanju svesti za podsticaj nataliteta” – rekla je Melisa Osmanović.

Uprkos vrućini  odzov je bio izuzetan, učestvovalo je preko 70 beba  iz Pirota, okolnih opština a bilo je i učesnika iz susedne Bugarske Nagrade su obezbedili saradnici koji podržavaju aktivnosti Kluba.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker