Sport

Odličnih 60 minuta Radničkog protiv Slivničkih geroja

Pirotski Beli u nastavku priprema za nastavak prvenstva Prve lige danas su na Gradskom stadionu odigrali odličnu pripremnu utakmicu sa ekipom Slivničkih geroja iz susedne Bugarske. Beli su pružili odličnu partiju u prvih 60 minuta meča, vodili 1:0 golom Nece Petrova, da bi u drugom poluvremenu, kada je trener Živković pružio šansu mladim nadama i kandidatima za prvi tim, došlo do pada u igri što su gosti iskoristili i izjednačili golom Božidara Antanasova za konačnih 1:1.

 

Venceslav Rangelov, trener gostiju kazao je da po tradiciji, svake godine u pripremnom periodu ove dve ekipe igraju prijateljske mečeve koji su veoma značajni za period priprema dva tima.

-Ekipa Radničkog, na osnovu onoga što sam danas video, ima izuzetan potencijal, odlične igrače i zaista pripada Prvoj ligi Srbije-kazao je Rangelov.

Trener domaće ekipe Marjan Živković kazao je da je zadovoljan onim što je njegova ekipa pokazala u prvih 60 minuta meča u svim fazama, zalaganjem, i da je to dokaz da se polako sklapaju kockice i već nazire kostur tima za predstojeći nastavak sezone.

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker