Sport

Odlični rezultati pirotskih biciklista

Na MTB trci u Crnoj Travi juče je vožena najjača trka kategorije c1 a ujedno je vožen i Kup Srbije. U nekoliko različitih kategorija pirotski  takmičari su ostvarili dobre rezultate osvojivši pet medalja za BK Bike M Pirot.

U kategoriji elite masters Aleksandar Džunov je osvojio bronzu, u kategoriji mladjih kadeta takodje bronzu osvojio je Mihajlo Lazarević kome je ovo tek druga trka od kako je počeo da se bavi biciklizmom. U kategoriji CFA treći je bio Bratislav Djordjević, drugi Predrag Ivanov dok je Miloš Jovanović osvojio 1 mesto.

U ostalim kategorijama elite učestvovao je i naš najbolji takmičar Nemanja Milić koji je imao takodje zapažen rezultat. Dobre plasmane u masters kategoriji ostvarili su i Igor Vlatković i Milan Rusimov dok je Miodrag Naunović odustao zbog tehničkih problema. Za svr pohvale je i nastup Petra Ilića koji se borio do samog kraja u kategoriji kadeta. Takodje, najmladji pirotski takmičar Pavle Ćirić je uspešno  završio trku.


-Sve pohvale organizatoru. Nadamo se još boljim rezultatima sledeće nedelje na Državnom prvenstvu Srbije koje će biti održano  u Raškoj, kažu u pirotskom klubu.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker