Sport

Odlična odbojkaška predstava u Pirotu – Piroćanci poraženi od Jagodine sa 3:1 u setovima

U 11. kolu Druge lige Istok, odbojkaši Pirota poraženi  su od  lidera na tabeli ekipe Jagodine sa 3:1 u setovima. Iako nisu uspeli da osvoje bodove, Piroćanci su namučili goste iz Jagodine kojima do sada niko od protivnika nije uspeo da oduzme set.  U narednom kolu Piroćanci gostuju u Bosilegradu ekipi Mladosti sa začelja tabele.

Miloš Stojanović, trener pirotskih odbojkaša kaže da je očekivao dobru utakmicu i zahvalio brojnoj publici koja ih je bodrila tokom meča. „Bio je veliki pritisak tokom utakmice i na naše igrače i na sudije ali i na protivničku ekipu i to se odrazilo na našu igru. Čestitam ekipi Jagodine  na pobedi a nama ostaje da se borimo sa malo slabijim ekipama“ – rekao je trener Stiojanović.

Jagodina je jedina neporažena ekipa u ligi a Piroćanci su jedina ekipa koja je uspela da oduzme set Jagodincima.  Na  gostovanju je rezultat bio 3:2 u setovima. „Da su igrači poslušali dogovor iz svlačionice svakako bismo im sada zadali još više muka“ – rekao je trener Piroćanaca, Miloš Stojanović.

Foto: Ilija LIka Pejčić

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker